Un Mini Cooper, în valoare de aproximativ 30.000 lei, ce figura ca fiind căutat în Marea Britanie  a fost depistat şi indisponibilizat la Constanța.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit,pe 30,04, în curtea  unei case din localitatea Oituz, judeţul Constanţa, un autovehicul marca Mini, model Cooper, despre care existau informaţii că se află în atenţia autorităţilor cu suspiciune asupra situaţiei juridice a acestuia.

Frontieriștii au efectuat verificări suplimentare, constatând că mașina figurează ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie, iar posesorul autoturismului este un cetăţean român, în vârstă de 28 de ani, cu domiciliul pe raza județului Constanța. Acesta a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că autoturismul, în valoare de aproximativ 30.000 lei, este căutat de către autorităţi.

În cauză, vehiculul a fost indisponibilizat la sediul instituției, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

 

 

Articolul precedentFOTO| Razii ale polițiștilor la comercianții de pește. Peste 110 kg au fost confiscate
Articolul următorAmenzi pentru constănțenii care au părăsit nejustificat locuinţa