Un  marinar romăn cu probleme medicale, de la bordul unui pescador aflat în Marea Neagră  a fost transportat la mal în sigura.ță, de polițiștii de frontieră.

Potrivit unui comunicat transmis de Garda de Coastă  în data de 09.09.2018, în jurul orei 02.30,  polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Sulina au fost solicitați de către Autoritatea Navală Română ,în urma apelului ISU Tulcea prin serviciul 112, pentru a interveni în preluarea unei persoane cu probleme medicale, aflată la bordul unui pescador sub pavilion românesc, pe Marea Neagră, la 4 mile marine de Zaton (est Perișor). Poliţiştii de frontieră s-au deplasat cu o ambarcaţiune rapidă.

Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, a fost preluat de echipajul poliţiei de frontieră şi adus în Portul Midia, unde a fost preluat de personalul medical din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, în vederea efectuării unor investigaţii medicale amănunţite.

Articolul precedentVIDEO| Deschiderea anului școlar la Colegiul Naţional Militar „Alexandru Ioan Cuza” din Constanţa. Mihai Fifor prezent la eveniment
Articolul următorJandarmii constănţeni în mijlocul elevilor la început de an şcolar