restrictii_raliu

 

Mangalia este gazda primei etape a celei de-a doua ediții a Campionatului Național de Super Rally 2019. Această etapă este programată să se desfășoare, între 10-11 Mai, în Portul Turistic din Mangalia.

Vineri, 10 mai, începând cu orele 20:00, în Piața Republicii din Mangalia, va avea loc prezentarea oficială a celor 40 de echipaje înscrise la start.Concursul se va desfășura, sâmbătă, 11 mai, începând cu ora 08:30, când toți piloții participanți vor pleca cu mașinile în recunoașterea traseului, urmând ca faza de calificări și întrecerea propriu-zisă să înceapă la ora 09:30, până seara la ora 20.00, când va avea loc festivitatea de premiere.

Pentru ca acest eveniment  să se desfășoare în cele mai bune condiții, pe lângă securizarea traseului de concurs, organizatorii au luat decizia restricționării totale a traficului rutier și pietonal, sâmbătă, 11 mai, între orele 03:00-21:00, pe traseul competiției, delimitat de următoarele străzi: intersecția str. Portului cu str. Vânători,la linia de start/sosire, la dreapta, pe Aleea Teilor,  stânga pe str. Oituz (în direcția Geamiei), la stânga pe str. Ștefan Cel Mare, la intersecția cu str. Oituz , în jos spre B-dul 1 Decembrie 1918, până la intersecția cu str. Portului la Clubul Nautic), și stânga pe str. Portului, tot înainte până la linia de start/sosire (intersecția str. Portului cu str. Vanatori).

Promotorul Campionatului Național de Super Rally este Mihai Leu, primul campion mondial al României la box profesionist și totodată campion național la raliuri în 2003. O mare contribuție în organizarea competiției din acest an o are și cunoscutul pilot Emil Ghinea din Mangalia. El este vicecampion al României la CNVC – 2018, clasându-se pe primele poziții ale podiumului de concurs, la competițiile de profil, din 2011 până în prezent.

Articolul precedentCercetare disciplinară în cazul îngrijitoarelor de la creșa din Năvodari
Articolul următorRestricții de circulație cu ocazia zilei de 9 mai