Mangalia

 

Începând cu data de 23 septembrie,  vor demara lucrări de modernizare la Centrala Termică Nr. 20, care deservește blocurile A01, A03, A04 și A05 din Mangalia, anunță reprezentanții primăriei. Intervențiile vor cuprinde  înlocuirea cazanelor de apă caldă, precum și montarea unor echipamente adiacente.

Lucrări similare vor avea loc și la alte centrale termice din oraș, precum și la rețeaua de distribuție a agentului termic, pentru reducerea pierderilor de pe traseu. Până la începerea sezonului rece, aceste lucrări de modernizare în centrală vor fi finalizate, astfel încât clienții arondați CT20 să beneficieze de apă caldă și agent termic pentru încălzirea locuințelor. Vor avea loc verificări tehnice la toate centralele termice și se va interveni cu lucrări de reparații, în funcție de necesități. 

La blocurile din Mangalia, continuă montarea gratuită a contoarelor de apartament, astfel încât fiecare locatar să plătească agentul termic în funcție de consumul propriu.

”Prin intermediul acestui proiect de contorizare gratuită sprijinim populația să plătească mai puțin încălzirea pe timpul iernii și dorim să readucem în sistemul centralizat pe cei debranșați cu mulți ani în urmă. Pe această cale, îi asigur pe toți locuitorii Mangaliei că în sezonul rece 2019-2020 agentul termic se va furniza în parametri optimi, iar prețul de producție a gigacaloriei este, în continuare, subvenționat de Primărie”, a declarat primarul Mangaliei, Radu Cristian.

 

Articolul precedentAngajații Primăriei Constanța, în frunte cu Decebal Făgădău, merg la serviciu cu autobuzul
Articolul următorUSR Constanța despre Secția de psihiatrie de la Palazu Mare: s-ar putea turna filme horror