Angajații SC Confort Urban SRL intervin în această săptămână asupra trotuarelor pe strada Unirii, tronsonul delimitat de strada Ion Rațiu și strada Zorelelor și pe bulevardul Mamaia, între strada I.G. Duca și strada Mihai Viteazul.

Conform graficului de lucru, se reabilitează carosabilul pe strada Mircea Berbereanu, pe strada Peneș Curcanul, pe strada Micșunelelor, între strada Mugurului și sediul Secției Nr. 5 de Poliție și pe strada Mihai Viteazul, între strada Traian și strada Ferdinand. Pe străzile Alexandru Bogza, Prelungirea Eduard Caudella, Dumitru Kiriac și Cella Delavrancea se amenajează trama stradală.

Tot în această săptămână, Primăria Constanța continuă programul de amenajare a parcărilor rezidențiale. Echipele administratorului drumului public consolidează infrastructura noii parcări de pe strada Mugurului, în spatele blocului 22. Suprafața de teren este acoperită cu mai multe straturi de piatră și se montează borduri pentru ca în cel mai scurt timp să fie turnat covorul asfaltic. De asemenea, se amenajează noi parcări pe strada Arcului, în zona blocurilor I și D1.

Continuă și trasarea marcajelor rutiere în zona trecerilor de pietoni și se dezafectează cablurile neetichetate pe bulevardul Aurel Vlaicu, între strada Caraiman și pasajul rutier de la IPMC.

Articolul precedentUnul din șase pacienți parcurge 350 de kilometri pentru radioterapie
Articolul următorVreme deosebit de rece la Constanța!