Echipele de muncitori refac în aceste zile calea de rulare de pe cea de-a doua jumătate a podului, partea stângă pe sensul de mers dinspre bulevardul I.C. Brătianu spre bulevardul Aurel Vlaicu.

A fost decopertat stratul vechi de asfalt, au fost scoase șinele de tramvai, iar acum se pregătește terenul în vederea turnării stratului de protecție din beton.

Lucrările de reabilitare a Pasajului Cumpenei sunt în plină desfășurare!Echipele de muncitori refac în aceste zile calea de rulare de pe cea de-a doua jumătate a podului, partea stângă pe sensul de mers dinspre bulevardul I.C. Brătianu spre bulevardul Aurel Vlaicu. A fost decopertat stratul vechi de asfalt, au fost scoase șinele de tramvai, iar acum se pregătește terenul în vederea turnării stratului de protecție din beton. În acest sens, rugăm conducătorii auto să manifeste atenție sporită în zonă, să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră.Vă mulțumim pentru înțelegere!#primariaconstanta#pasajulcumpenei

Publicată de Primăria Constanța pe Vineri, 22 martie 2019

În acest sens, conducătorii auto sunt rugați să manifeste atenție sporită în zonă, să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră.

Articolul precedentEpava unei nave va fi scoasă la suprafață în portul militar Mangalia
Articolul următorSute de elevi au vizitat sediul IPJ Constanța cu ocazia Zilelor Porților Deschise