Furnizarea apei potabile în Eforie va fi întreruptă, miercuri, timp de 12 ore, din cauza unor lucrări de înlocuire a unui tronson din conducta de distribuție apă aflată între Eforie Nord și Eforie Sud.

Astfel, potrivit RAJA SA Constanța,  în intervalul orar 07.00 – 19.00, nu vor avea apă la robinete consumatorii din Zona Belona și cei dintre localitățile Eforie Nord și Eforie Sud.

Tot miercuri, în intervalul orar 08.00 – 14.00, se vor desfășura lucrări de înlocuire a conductei de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, în satul Biruința din județul Constanța. Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din localitățile Biruința și Topraisar.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţi consumatorii afectați să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, spun reprezentanții regiei de apă.

Articolul precedentUna dintre cele mai importante intersecții din Constanța va fi reabilitată
Articolul următorÎncă o clădire insalubră de la marginea orașului Mangalia, demolată