În acest sfârşit de săptămână, efective de jandarmi din cadrul Grupării Mobile  Constanţa, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanţa,  I.S.U. Constanţa şi Poliţiei Locale vor fi angrenaţi în mai multe misiuni de asigurare a ordinii publice la evenimentele sportive.

Sâmbătă, 06 octombrie, în intervalul orar 13.00-14.30,  jandarmii vor asigura ordinea publică la meciul de handbal masculin dintre AHC Dobrogea Sud Constanța II și CSM Diva București.  Între orele 19.00-20.30 vom fi prezenți la meciul de handbal dintre echipele AHC Dobrogea Sud Constanța și Robstav MAT Plzen din Cehia.  În aceeași zi, între orele 15.00-17.00 asigură ordinea publică la meciul de fotbal C.S. Axiopolis Sport Cernavodă –  Delta Tulcea, precum şi la meciul de rugby dintre echipele CS Năvodari și R.C. Grivița, între orele 14.00-16.00.

Duminică, 07 octombrie cu începere de la ora 13.00, jandarmii sunt prezenți la Sala Sporturilor din Constanța, la meciul de baschet feminin dintre echipele Phoenix Știința Constanța și CS Rapid București. De la ora 19.00 la meciul de handbal masculin dintre echipele AHC Dobrogea Sud Constanța și Robstav MAT Plzen din Cehia.

De asemenea, cu începere de la ora 14.00, jandarmii vor asigura ordinea  la Călărași, la meciul de fotbal dintre  AFC Dunărea 2005 Călărași și FC Voluntari.

 

Articolul precedentPentru ca toată lumea să poată vota la referendum, SEP lucrează și în week-end
Articolul următorSute de polițiști, jandarmi și pompieri constănțeni vor asigura ordinea publică pe perioada referendumului