Învățământul Profesional în Sistem Dual – o soluție la criza muncitorilor calificați din țara noastră, este tema primei Conferințe Regionale care îşi propune să promoveze în rândul elevilor, părinților şi agenților economici sistemul de învățământ profesional care presupune învățarea unei meserii şi asigurarea unui loc de muncă la finalul cursurilor de specialitate.

Conferința va avea loc miercuri, 24 iulie, de la ora 14.00, la Biblioteca Colorată Tomis HUB din incinta Tomis Mall Constanța.
Evenimentul, organizat de Comitetul Județean al Părinților Constanța și Școala fără Șomeri cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța și Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură, vine în întâmpinarea agenților economici care au nevoie de muncitori calificați, prin implicarea în programe de școală profesională în sistem dual. Primăria Municipiului Constanța susține sistemul de învățământ dual. Fie că vorbim despre zidari, patiseri sau lăcătuși, toate aceste meserii sunt deja la mare căutare, iar perspectiva ne arată că vor fi din ce în ce mai solicitate.

Învățământ dual

?‍♀️?‍?Învățământul Profesional în Sistem Dual- o soluție la criza muncitorilor calificați din țara noastră. ?‍??‍?Este tema primei Conferinţe Regionale care îşi propune să promoveze în rândul elevilor, părinţilor şi agenţilor economici sistemul de învăţământ profesional care presupune învăţarea unei meserii şi asigurarea unui loc de muncă la finalul cursurilor de specialitate.Conferinţa are loc miercuri, 24 iulie, de la ora 14:00, la Biblioteca Colorată Tomis HUB din incinta Tomis Mall Constanța.Evenimentul, organizat de Comitetul Județean al Părinților Constanţa și Școala fără Șomeri cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța si Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură, vine în întâmpinarea agenților economici care au nevoie de muncitori calificați, prin implicarea în programe de școală profesională în sistem dual. Primăria Municipiului Constanţa susţine sistemul de învăţământ dual. Fie că vorbim despre zidari, patiseri sau lăcătuşi, toate aceste meserii sunt deja la mare căutare, iar perspectiva ne arată că vor fi din ce în ce mai solicitate.Invitatul special al acestei conferințe este domnul Cornel Bertea Hanganu, fondatorul și președintele Școlii Fără Șomeri, un concept unic în România care a dus performanță în școala profesională în sistem dual prin înființarea a peste 100 de clase în sistem dual în ultimii 2 ani cu agenți economici ce și-au dorit să se implice în pregătirea forței de muncă bine calificată.Participarea este gratuită, tot ceea ce trebuie să faceți este să vă înscrieți prin intermediul formularului de la următorul link: https://forms.gle/pLwwZd9pZqRGnfG59

Publicată de Primăria Constanța pe Luni, 15 iulie 2019

Invitatul special al acestei conferințe este Cornel Bertea Hanganu, fondatorul și președintele Școlii Fără Șomeri, un concept unic în România care a dus performanță în școala profesională în sistem dual prin înființarea a peste 100 de clase în sistem dual în ultimii 2 ani cu agenți economici ce și-au dorit să se implice în pregătirea forței de muncă bine calificată.
Participarea este gratuită, tot ceea ce trebuie să faceți este să vă înscrieți prin intermediul formularului de la următorul link: https://forms.gle/pLwwZd9pZqRGnfG59

Articolul precedentFOTO VIDEO| Accident cu trei mașini între Ovidiu și Lumina
Articolul următorProiecții de filme documentare la Delfinariul din Constanța