Primăria Constanța continuă și în luna noiembrie programul de lucrări edilitare, cu intervenții pe bulevardul Tomis și străzi construite de la zero.

Primăria Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă în această lună procesul de reabilitare a carosabilului pe bulevardul Tomis iar pe tronsonul cuprins între strada Ion Rațiu și bulevardul Mamaia vor fi montate pavele.

Astfel, pe strada Unirii se va reabilita atât partea carosabilă, între strada Dorobanți și strada Zorelelor, cât și zona destinată circulației pietonilor, pe tronsonul delimitat de strada Grozești și strada Zorelelor.

Intervenții asupra trotuarelor vor avea loc și pe bulevardul Mamaia, între strada I.G. Duca și strada Mircea cel Bătrân.

De asemenea, echipele administratorului drumului public vor desfășura lucrări de investiții pe străzile Sfântul Ioan Damaschin, Zeno Vancea, Titus Cergău, Cernica, Alexandru Alexandridi, Prelungirea Barbu Ștefănescu Delavrancea și pe aleea Constantin Bobescu.

Conform programului din această lună, vor fi amenajate noi locuri de parcare pe strada Arcului, în zona blocului I.

Pentru siguranța pietonilor, vor fi realizate treceri de pietoni cu refugiu.

Articolul precedentAdolescentă, drogată și violată în timpul unui ritual satanic. Fata a afla ce a pățit după ce a văzut imaginile pe internet
Articolul următorBăiatul de opt ani dispărut la Pecineaga, căutat în continuare de scafandri