Un bărbat din Giurgiu, suspectat că a violat o fată de 16 ani care își pierduse cunoștința, într-o clădire abandonată, a fost arestat. Înainte de viol, tânărul de 25 de ani a pus în practică ritualuri satanice. Imaginile cu cei doi au ajuns pe internet.

Potrivit DIICOT, faptele s-ar fi petrecut în cursul lunii iulie, într-o clădire abandonată din municipiul Giurgiu, unde tânărul de 25 de ani a mers însoțit de adolescente de 16 ani și alte cinci persoane. Acolo, prin constrângere fizică și profitând de imposibilitatea acestei de a-și exprima voința, a întreținut relații sexuale cu aceasta, totul fiind filmat cu ajutorul unui telefon mobil. Ulterior, el a distribuit fișierul video prin intermediul unor aplicații de socializare.

„În urma cercetărilor efectuate în cauză s-a reținut faptul că, în cursul lunii iulie 2019, persoana vătămată minora, împreună cu inculpatul T.I.A. și alte cinci persoane, s-au deplasat în incinta unei clădiri în construcție din municipiul Giurgiu, sub pretextul de a petrece timpul liber”, arată procurorii DIICOT, care precizează că în incinta clădirii minora împreună cu celelalte persoane au consumat băuturi alcoolice achiziționate de inculpatul T.I.A.

„În aceste condiţii, inculpatul T.I.A. i-a solicitat uneia dintre persoanele prezente să se poziţioneze în centrul unui desen reprezentând o hexagramă alcătuită din două triunghiuri echilaterale, pe fiecare dintre colţ fiind aprinsă câte o candelă. Cu un ciob, inculpatul T.I.A. i-a provocat tânărului două leziuni în ambele palme, pe partea interioară a acestora cu care a stropit fiecare colţ al hexagramei, timp în care, prin folosirea telefonului său mobil, a redat melodii de tip satanist. Prin folosirea aceluiaşi ciob, inculpatul T.I.A. i-a provocat minorei leziuni în palme, sângele rezultat fiind ingerat de către acesta. Ulterior, întrucât persoana vătămată minoră era emoționată de cele întâmplate, la solicitarea sa, inculpatul T.I.A. i-a dat o țigară tip joint din care a tras 3 fumuri, după care a acuzat o stare de rău, pierzându-și cunoștința. În dimineața zilei următoare, victima minoră s-a trezit în acelaşi loc, pe o saltea carbonizată, fiind complet dezbrăcată, având înfipte în palma dreaptă cioburi de circa 2-3 cm şi acuzând dureri puternice în zona genitală şi de abdomen”, mai arată DIICOT.

După câteva zile, fata a văzut la școală, la o colegă, imagini în care s-a recunoscut, înregistrarea reprezentând momente în care întreţinea un raport sexual cu T.I.A. „De asemenea, în urma cercetărilor efectuate la locul faptei, în imediata apropiere a desenului reprezentând hexagrama fost găsită o cruce din lemn ce prezintă pe una din fețe modele sculptate cu motive populare. La îmbinarea celor două laturi ale crucii au fost identificate urme de carbonizare și ceară topită”, mai arată DIICOT.

Bărbatul a fost prins în Aeroportul Internațional „Henri Coandă” și dus la sediul DIICOT Giurgiu. Inițial, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pentru viol și pornografie infantilă, iar Tribunalul Giurgiu a emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Articolul precedentO autospecială a Poliției s-a înfipt într-un stâlp, în Eforie Nord
Articolul următorIntervenții pe bulevardul Tomis și străzi construite de la zero, în luna noiembrie