regina_maria

 

Teatrul de Stat Constanța oferă spectatorilor o reprezentație cu intrarea gratuită pe 24 ianuarie, atunci când românii celebrează 160 de ani de la Unirea Principatelor Române. Cu această ocazie, de la ora 19.00, se joacă „Inima Reginei Maria” de Radu Aldulescu, în regia Alinei Hiristea.

În distribuție: Dana Dumitrescu, Remus Archip, Nina Udrescu, Cristina Oprean, Mirela Pană, Georgiana Mazilescu, Marian Adochiței, Liviu Manolache, Cosmin Mihale, Laura Iordan Adrian, Liliana Cazan, Alina Manțu, Florentin Roman, Adrian Dumitrescu și studenți de la Facultatea de Arte a Universității „Ovidius” din Constanța: Maria Denisa Iova, Cornelia Andreea Pandele, Gabriela Dumitrache, Denisa Todireanu, Mihaela Chivu, Alexandra Banu, Mircea Siromaşenco, Ionuţ Rusu.

Decorurile au fost concepute de Cosmin Hiristea, costumele, de Raluca Negoescu, iar muzica poartă semnăturile Andreea Vâță – Dienes și Marius Roje. Mișcarea scenică a fost coordonată de Ibi Cristea, iar proiecțiile video au fost create de Iulia Pană.

Articolul precedentO nouă avarie CET Palas,lasă constănțenii fără apă caldă și căldură
Articolul următorBunuri contrafăcute în valoare de peste 180.000 lei, confiscate în Portul Constanţa