Un elev de 14 ani, de la o școală din Constanța, a ajuns la spital, miercuri, cu o rană de cuțit la picior, după ce a fost atacat un coleg de clasă.

„Polițiștii Secției 1 Constanța au fost sesizați, miercuri dimineață, în jurul orei 10.15, cu privire la faptul că doi elevi ai Școlii Gimnaziale nr. 5 au fost implicați într-un conflict. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un minor, de 14 ani, în urma unui conflict mai vechi, a fost agresat, fiind înțepat cu un obiect tăietor înțepător, în coapsa piciorului drept, de către un alt coleg de clasă, în vârstă de 14 ani, în timp ce se aflau în pauză, pe holul școlii”, au transmis reprezentanții Poliției Județene Constanța.

Copilul rănit a fost preluat de un echipaj de ambulanță și transportat la spital. „În urma verificărilor medicale s-a constatat faptul că nu i-a fost pusă viața în pericol, acesta nefiind internat”, au mai transmis polițiștii.

Se pare că motivul altercației între cei doi elevi, ambii elevi în clasa a VII-a, a fost un conflict mai vechi, pe tema unor jocuri online.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Infracțiunea de loviri sau alte violențe prevede închisoarea de la șase luni la cinci ani sau amendă.

De asemenea, și Inspectoratul Școlar Județean Constanța va demara o anchetă la școală, pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.