Incendiul de la fostul club Bamboo din stațiunea Mamaia, care a izbucnit în cursul nopții de luni spre marți, a pornit de la un aragaz lăsat nesupravegheat. Nu au existat victime, dar clădirea a fost distrusă în totalitate.

Potrivit pompierilor constănțeni, clubul aflat în nordul stațiunii Mamaia, nu funcționează în această perioadă, iar în momentul izbucnirii focului în incintă se aflau câteva persoane, care s-a evacuat fără probleme.
Pentru stingerea flăcărilor au intervenit 60 de pompieri militari, cu șapte autospeciale de stingere, plus o autoscară, iar în sprijinul lor au venit și două autospeciale de la serviciile private, de la Midia și din Portul Constanța. Militarii au reușit să lichideze incendiul după aproximativ patru ore de intervenție, dar la fața locului au mai rămas câteva echipaje, care au supravegheat zona în cazul în care ar mai fi existat focare, operațiunea fiind finalizată în jurul orei 09.00.
După analiza preliminară, pompierii au dat drept cauză probabilă a incendiului un aragaz lăsat nesupravegheat. În urma incendiului, localul a fost distrus în totalitate.

Articolul precedentFostul club Bamboo din Mamaia a fost distrus într-un incendiu
Articolul următorPeste 100 de jandarmi asigură ordinea publică pe litoral în perioada minivacanței