Ziariștii Grigore Cartianu și Laurențiu Ciocăzanu se află în turneu de promovare a cărților  în județul Constanța. Luni, 10 septembrie, de la ora 18.00, în sala de spectacole a Casei de Cultură „Ioan N. Roman” din Medgidia, va lansarea de carte cu tema “De la crimele Revoluției la jihadul anti-Justiție”.

Cei prezenți vor putea primi autografe pe cele nouă volume publicate: Sfârșitul Ceaușeștilor, Crimele Revoluției, Teroriștii printre noi, Cartea Revoluției, Moartea Ceaușeștilor, Trei zile până la Crăciun,  Jurnalul unui puci ratat, Miracolul din noiembrie, 600.000, Hora de la miezul nopții și Hagi.

Cei doi gazetariau avut, déjà, întâlniri cu cititorii, în mai multe locuri de pe litoralul romanesc, vorbind cu oamenii despre evenimente cruciale din istoria noastră recentă și din prezentul agitat. Dezbaterile au fost interactive. Cei doi gazetari au răspuns întrebărilor adresate de public. De asemenea, au acordat autografe pe cele noua  volume publicate.

Grigore Cartianu este autorul a patru cărți, meticulos documentate, despre evenimentele din decembrie 1989: “Sfârșitul Ceaușeștilor”, “Crimele Revoluției”, “Teroriștii printre noi” și “Cartea Revoluției”. De asemenea, a realizat scenariul filmului documentar “Moartea Ceaușeștilor. Trei zile până la Crăciun”, în regia maestrului Radu Gabrea.

Colecția de autor Grigore Cartianu este completată de trei (3) volume despre prezentul nostru tumultuos: “Miracolul din noiembrie” (în colaborare cu Laurențiu Ciocăzanu), “Jurnalul unui puci ratat” și “600.000 – #Rezist” De asemenea, Grigore Cartianu a publicat două volume de literatură sportivă: “Hagi” și “Hora de la miezul nopții” (povestea World Cup ‘94).

Toate aceste cărți, ca și DVD-ul, pot fi procurate la fața locului.

Articolul precedent5 persoane rănite într-un accident produs la Țepeș Vodă. Intervine elicopterul SMURD
Articolul următorVIDEO| Simona Halep s-a relaxat duminică jucând golf