Cinci persoane au fost rănite într-un accident rutier produs duminică între Hârșova și Țepeș Vodă. Două autoturisme au intrat în coliziune fiind ulterior proiectate într-un alt autoturism care era oprit pe marginea drumului.

La fața locului intervin 3 echipaje Saj B2 și elicopterul.

Potrivit IPJ Constanța la data de 9 septembrie, un bărbat, de 51 de ani, a condus un autoturism Skoda dinspre Constanța către Hârșova, pe DN 2A, iar in apropierea intersecției cu drumul județean care duce spre localitatea Tepes Vodă, a efectuat o depășire neregulamentară a unui alt autoturism Skoda care efectua virajul spre respectivul drum județean. Cele două autoturisme au intrat în coliziune fiind ulterior proiectate într-un alt autoturism marca Opel care era oprit pe marginea drumului.

Victimele au suferit multiple traumatisme. O pacientă 51 ani TCC, traumatism coloană cervicală, traumatism coloană lombară, un pacient 51 ani traumatism cranio-cerbralTCC, traumatism coloană cervicală, tr toracic și un pacient 51 ani traumatism toracic. 2 persoane au fost duse la spital, iar 3 persoane, dintre care 2 cetățeni elvețieni, au refuzat transportul, a anunțat SAJ Constanța.

Sursa foto IPJ Constanta

 

 

Articolul precedentMihai Fifor prezent la deschiderea anului școlar la Colegiul Naţional Militar „Alexandru Ioan Cuza” din Constanţa
Articolul următorGrigore Cartianu și Laurențiu Ciocăzanu își încheie la Medgidia turneul de prezentare a cărților proprii în județul Constanța. De la crimele Revoluției la jihadul împotriva Justiției