Un șofer care conducea dezbrăcat a provocat un accident rutier în chiar prima zi a anului, lovind o mașină parcată, polițiștii întocmind pe numele său un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, a condus, marți dimineață, un autoturism pe strada Democrației din Constanța, dinspre strada Vârful cu Dor către strada Comarnic, iar la intersecția cu Aleea Piersicului a pierdut controlul asupra volanului și a intrat într-un autoturism parcat, după care a fost proiectat în gardul unui imobilul.

În urma accidentului, șoferul a fost rănit ușor, iar apoi a ieșit din mașină complet dezbrăcat, fiind ulterior transportat la spital.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, conform legii, pe numele său a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă, fiind, totodată, cercetat și pentru distrugere. În plus, deși au constatat că acesta nu consumase alcool sau substanțe stupefiante, polițiștii i-au suspendat și carnetul de conducere. Oamenii legii așteaptă acum verdictul medicilor, care trebuie să decidă dacă în momentul comiterii faptei bărbatul avea sau nu discernământ și dacă se recomandă internarea sa într-un sanatoriu de psihiatrie.

Articolul precedentRestricții de circulație de Bobotează
Articolul următorFOTO VIDEO|Tradiția după Revelion. Plimbarea la Cazino