Frontiera Tomis Constanța și-a adjudecat duminică trofeul Cupa Regelui la oină, după ce a învins în finală echipa Straja București cu scorul de 17-10. Pentru Frontiera este al patrulea trofeu câștigat în Cupa Regelui, în șase ediții desfășurate.

Cupa Regelui la oină a umplut tribunele de la stadionul Arcul de Triumf. Într-o atmosferă impresionantă, cei de pe teren nu și-au dezamăgit suporterii veniți în număr mare pe stadion, au oferit un spectacol dinamic, o luptă spectaculoasă, iar în final au sărbătorit reușita acestui eveniment.

La meci au asistat Alteța Sa Regală Principele Radu, ministrul tineretului și sportului, Ioana Bran și secretarul de stat din MTS Cosmin Butuza, care la final au oferit și premiile echipelor de pe podium.

“Mă bucur că acum, în anul Centenarului, ne întoarcem din ce în ce mai des la tradiții și iată că sportul nostru național, oina, nu este neglijat. Astăzi s-a deschis sezonul la oină printr-o competiție cu o frumoasă tradiție, Cupa Regelui. Faptul că această întrecere se desfășoară sub înaltul patronaj al Casei Regale dar și transmiterea finalei în direct la nivel național sunt dovezi că sportul nostru național este onorat și respectat”, a declarat ministrul Ioana Bran.

 

Articolul precedentVoluntariatul te ține în priză, în săptămâna 14-20 mai!
Articolul următorAtenție ce și de unde cumpărați! Marfă confiscată in Gara Constanța