FC Farul s-a calificat fără emoții în Cupa României. Stadionul din Complexul Sportiv „Centenar 2018” din Cumpăna a găzduit joi seară, în  NOCTURNĂ, întâlnirea dintre formaţiile Victoria Cumpăna (Liga a IV-a din judeţul Constanţa) şi FC Farul, din turul al treilea al Cupei României la fotbal.

Cu mulți tineri în echipă, echipa a început în forță partida și a deschis scorul după doar două minute, căpitanul Paul Antoche reluând puternic din centrul careului. Diferența s-a mărit în min. 15, când Dimciu Halep a finalizat o acțiune colectivă de atac, cu un șut la colțul lung. Tot Halep a stabilit scorul final, 3-0, cu o execuție superbă, în min. 72.

“A fost o seară frumoasă, pentru că am jucat pentru prima oară în nocturnă în acest sezon. Un meci greu pentru că trebuie să reușești să te motivezi în astfel de jocuri. Bine că am marcat foarte devreme și nu am primit gol, dar le-am dat șansa la câteva faze fixe să fie periculoși, ceea ce m-a deranjat. Sunt foarte mulțumit de atitudinea jucătorilor, au înțeles mesajul pe care l-am transmis înainte de partidă. Obiectivul în Cupa României este să mergem cât mai departe, să trecem de următorul tur și să jucăm cu o echipă din prima ligă, ca să vedem unde ne aflăm în acest moment”, a declarat  Ianis Zicu, antrenor FC Farul.

Articolul precedentTeodorovici: Vă spun ca bărbat, am spus și o să spun încontinuare, o să candidez singur
Articolul următor „Orașul meu din Mozaic”prinde contur la Contanța