Viitorul a învins-o pe Academica Clinceni cu scorul de 2-3, prima victorie din play-out.

Meciul a început cu un joc foarte ofensiv al Viitorului, care a deschis scorul în minutul 19 printr-un gol înscris de Cristi Ganea din afara careului.  Celelate doua goluri au fost marcate prin reușitele lui Iancu și Rivaldinho.

„Nu mă interesează. Ce să le zic? Tot meciul au dat faulturi. Ok, la un penalty se vede mai uşor. Dar Merloi, dacă puneai mâna pe el, aşa, gata, cădea, că e cât o vrăbiuţă. Şi i s-au dat faulturi non-stop. Sunt sigur că dacă evoluţiile mele vor fi bune, cei de la echipa naţională se vor gândi şi la mine. Şi mă gândesc, vă daţi seama că orice jucători îşi doreşte să îmbrace tricoul echipei naţionale. Dar până atunci mă interesează ce fac la echipa de club „, a declarat Gabi Iancu.

„Am pierdut 20 de puncte, șase luni a trebuit să plătesc toate bonusurile, toate deplasările, marketing și deodată suntem la jumătate. Să îmi dea banii înapoi, nu cred că e un campionat logic, să fie play-off și play-out dar să nu se ia punctele. Să nu ne ia nici golaverajul. Deodată te aruncă pe undeva, pe dinafară, nu are vreo legătură cu sportul de performanță. Diferența este că la unii au luat 20 de puncte și la alții au luat 3 sau 5 sau 7. La unii s-au luat puține, în timp ce la alții s-au luat multe. Așa, doar din creion. Campionatul normal în toate țările…este un campionat normal. Depinde de populație, de tradiție și de numărul de echipe. Atât! În rest, fiecare își spune părerea după cum îi cade lui mai bine. Eu știu că în România lucrurile au mers bine când am avut 18 echipe și un campionat normal,” a declarant Gheorghe Hagi.

Sursa foto FC Viitorul