halep8 (1)

Simona Halep, liderul mondial în clasamentulWTA, a primit pe 5 noiembrie, titlul de ambasador al Universității Ovidius Constanța. Este primul titlu de ambasador decernat de universitatea constănțeană.

Simona Halep este absolventă a studiilor de licență și masterat în cadrul Facultății de Educație Fizică și Sport de la Universitatea „Ovidius“ din Constanța.

Studenți, profesori, autorități locale, sportivi, au fost prezenți în Sala Senatului, au aplaudat-o și i-au scandat numele în mai multe rânduri.

„Este o onoare foarte mare pentru mine să fiu prezenă aici. Am primit multe premii, dar această distincție este specială și vreau să mulțumesc universității. Aici am crescut, a fost un drum lung, greu dar plin de emoții. Vreau să mulțumesc orașului meu de suflet, orașului meu natal. Mă gândesc cu adevărat să mă întorc, nu stiu în ce domeniu, când dar o să fac ceva pentru acest oraș și o să mă implic în multe evenimente. Toți studenții, toți tinerii care au un vis să aibă incredere în el, să muncească și să nu cedeze niciodată pentru că orice este posibil în viața asta”, a declarat Simona Halep.

 

 

Distincția i-a fost oferită Simonei Halep de președintele Senatului UOC, profesor universitar dr. Botescu Ion. Proclamația Senatului Universității Ovidius din Constanța „Se acordă titlul onorific de ambasador al Universității Ovidius Constanța domnișoarei Simona Halep, pentru  promovarea imaginii academice și excelență în activitatea sportivă”.

Simona Halep a declarat că va rămâne de sărbătorile de iarnă acasă, Crăciunul urmând să-l facă împreună cu familia.

Articolul precedentAcțiune de donare de sânge, sâmbătă, la Medgidia
Articolul următorEmblema Constanței, Cazinoul, scos din beznă