Scenariu de film pe străzile din Constanța! Focuri de armă, urmăriri, desfășurare de forțe!

Potrivit IPJ Constanța, pe 15 martie, în jurul orei 9.30, patrula din cadrul Secției 2 Poliție a observat pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, un autoturism care a refuzat să oprească la semnalele regulamentare de oprire și a incercat sa fugă.

În timp ce conducea cu viteză, pe strada Rasuri, a lovit 5 autoturisme, 2 aflate în mers și 3 staționate. Ajungand pe strada Izvor, conducatorul autoturismului a oprit, a abandonat mașina, încercând să fugă. Polițiștii au trecut la urmărirea acestuia și ajungand în dreptul unui imobil, a incercat să intre în curtea casei, moment in care, pentru că nu a răspuns la somațiile legale efectuate, unul dintre polițiști a executat un foc de armă în plan vertical, nefiind  înregistrate victime.

Bărbatul a fost imobilizat, iar în urma cercetărilor, polițiștii au descoperit faptul ca acesta nu are permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și numerele de înmatriculare ale autoturismului sunt expirate din noiembrie 2018.

Pe numele bărbatului în varsta de 27 de ani a fost întocmit dosar de cercetare penală și  se efectuează cercetări cu autorul în stare de reținere.

Bărbatul este cunoscut cu antecedente. A executat 5 ani de închisoare, a fost eliberat pe 28 ianuarie 2019. A fost condamnat pentru furt, conducere fără permis si constituire de grup infracțional organizat.

 

Sursa foto video IPJ Constanța

Articolul precedentZeci de percheziții la contrabandiștii de tutun
Articolul următorPeste 9700 de elevi de clasa a XI-a și a XII-a s-au înscris la simulare bacalaureat 2019