Poliţiştii constănțeni specializaţi în investigarea criminalităţii economice au efectuat, la data de 9 aprilie, trei percheziții pe raza municipiului Constanța și a localității Cumpăna, în cadrul unui dosar penal pentru evaziune fiscală și punerea în circulație de produse contrafăcute.

Un bărbat, în vârstă de 37 de ani, a comercializat articole vestimentare, bunuri purtând însemnele unor mărci identice sau similare cu mărci înregistrate.

Polițiștii au ridicat de la locațiile verificate bunuri (îmbrăcăminte și încălțăminte) în valoare de aproximativ 100.000 de euro, precum și înscrisuri privind proveniența ilicită a acestora.

În urma perchezițiilor a fost descoperit un pistol cu gaze, care avea în încărcător 11 cartușe, pentru care posesorul deținea un permis a cărui valabilitate este expirată.

Poliția efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punere în circulație, fără drept, de produse care poartă însemnele unor mărci identice sau similare cu mărci înregistrate, evaziune fiscală și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

 

 

 

Articolul precedentNicușor Constantinescu mai are de executat aproximativ 4,4 ani de închisoare după contopirea pedepselor
Articolul următor„Themis, drumul către umanitate” în lupta cu drogurile