FC Farul  a fost eliminată din Cupei României de formația din liga a treia CS Făurei, care s-a impus cu scorul de  2-1, miercuri la Făurei.

În minutul 15 Antonio Cruceru a înscris pentru Farul Constanța cu un şut de la 18 metri direct în vinclul porţii apărate de Aurel Nicoliţă.

În minutul 44 CS Făurei a reușit să restabilească egalitatea. Puşcaşu i-a pasat lui Stelică Nicoliţă, care a şutat la colţul lung, din interiorul careului, învingându-l pe portarul constănțenilor. În minutul 55 gazdele au trecut la conducere. Bănel Nicoliţă a centrat și Florin Bălan a înscris cu capul, profitând de o ieşire neinspirată a portarului Cristian Andrei.

Farul Constanța: Cr. Andrei – R. Zamfir, Antoche, Cană, D. Panait – D. Toma, Doumbia, Ant. Cruceru –  Băciuţ, Halep, Hordouan. Au mai jucat: Carabela, Nicola, Greu, Al. Bodea. Antrenor: Ianis Zicu

CS Făurei: Aurel Nicoliţă – Sebastian Agache, Alexandru Drezaliu, Aleandru Gabriel Niţă, Bănel Nicoliţă, Florin Bălan, Fineas Roată, George Dragomir, Dan Percă, Andrei Puşcaşu, Stelică Nicoliţă. Antrenor Ionel Balaban. CS Făurei nu a făcut nici o schimbare.

Sursa  https://realitateadebraila.net/

 

 

Articolul precedentGabriel Daraban și a dat demisia din ALDE
Articolul următorRestricții de trafic în Mamaia, pe durata H3RO by TriChallenge