gabriel_daraban

Gabriel Daraban, președintele interimar al organizației municipale ALDE Constanța a demisionat din partid.

Având în vedere evoluțiile de pe scena politică românească din ultimele luni, precum și urmare a unei analize atente a mediului politic constănțean, am luat decizia de a demisiona din organizația ALDE Constanța precum și de a înceta activitatea mea politică în perioada imediat următoare,
Motivele ce stau la baza deciziei  sunt în primul rând legate de derapajul partidului de la o identitate liberală, cât și indiferența din partea comunității locale în vederea producerii unei schimbări totale a modului de a face politica și de a gestiona orașul Constanța.
Consider că opinia publică constanțeană este puternic dezbinată și nu este încă pregătită să contribuie la o schimbare reală a modului dezastruos în care a fost gestionat orașul nostru timp de 20 de ani. Pe de altă parte, constat cu părere de rău că nici politicienii nu sunt dispuși să lase orgoliile mărunte și să-și direcționeze gesturile și acțiunile politice strict către interesul cetățenilor, pentru schimbarea în bine a vieții în cel mai important oraș românesc de la Marea Neagră.
Din punctul meu de vedere, un oraș nu poate fi condus eficient de un singur om, indiferent de noblețea intereselor sale, ci trebuie să aibă în spate o echipă dornică de implicare și generatoare de idei ce pot fi puse în practică în vederea asigurării progresului și bunăstarii întregii comunități. Consider că nu sunt suficiente criticile și jignirile la adresa unor lideri politici pentru a demonstra că îți dorești o schimbare.
Mă voi implica intens, în continuare, în viața comunității, voi încerca să atrag atenția opiniei publice constănțene ori de câte ori voi constata derapaje ale autorităților locale, încercând să propun soluții benefice pentru rezolvarea problemelor orașului Constanța, a transmis Gabriel Daraban printr-un comunicat de presă.

Articolul precedentSancțiune drastică pentru un jucător de la FC Farul
Articolul următorFOTO| FC Farul, eliminată din Cupa României de o echipă din liga a treia