Un accident în care două persoane și-au pierdut viața a avut loc marți pe DN2, în localitatea ialomițeană Movilița, după ce un autoturism s-a izbit de un autocar.

La fața locului au intervenit pompierii cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. În sprijinul acestora au acționat și trei echipaje ale SAJ Ialomița și un echipaj SAJ Bacău, aflat în trafic.

„În urma impactului au rezultat cinci victime: două persoane, inconștiente, necooperante și încarcerate, iar trei persoane, conștiente, cooperante și neîncarcerate. Persoanele inconștiente au fost extrase dintre fiarele contorsionate ale autoturismului, însă  prezentau leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decesul.Victimele conștiente au fost evaluate  la locul solicitării, ulterior o persoană a fost transportată la Spitalul Municipal Urziceni,  iar celelalte două au refuzat transportul, „transmite ISU Ialomița.

Două  persoane decedate, din autoturism,  șoferul, un bărbat în vărstă de 61 de ani și o femeie de 57 de ani sunt din comuna Bărbulești.
Traficul în zonă este blocat.

Imagine

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentAdolescentă de 16 ani, găsită carbonizată în curte – descoperirea macabră, făcută de familie. Prima ipoteză: AUTOINCENDIERE
Articolul următorTatăl vitreg al Cătălinei Ponor, condamnat pentru ultraj