droguri

 

Un bărbat din Mangalia a fost prins în flagrant delict de polițiștii de combatere a criminalității organizate în timp ce  transporta droguri. Astăzi, va fi prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, au oprit în cursul zilei de ieri,în trafic, un autoturism, la intersecția Drumului Național 39 cu Autostrada A4, condus de un bărbat, de 22 de ani. În urma controlului efectuat asupra autoturismului, au fost descoperite 502 comprimate de ecstasy, 472 de grame de amfetamină, 374 de grame de MDMA, 0,5 grame de ketamină și 1,4 grame de cocaină.

Polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară și au descoperit 668,3 grame de amfetamină, 42,4 grame și 20 de comprimate de MDMA, 9,8 grame de ketamină, 79,8 grame de canabis, 2 grame de hașiș, un cântar, 2 grindere, un laptop, un telefon mobil, precum și 8.450 de lei și 160 de euro, transmit reprezentanții IPJ Constanța.

Bărbatul a fost reținut și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Constanța, iar, în cursul zilei de astăzi, va fi prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc.

 

 

Articolul precedentSancțiuni de aproape 100 de mii de lei, aplicate, pe litoral, de inspectorii sanitari veterinari
Articolul următorConstanța, gazda celei de-a 30-a ediții a Campionatului Național de Navomodele