Cu prilejul Zilei Naționale a României – 1 Decembrie, de 16 ofițeri și 14 agenți de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța vor fi avansați în grad.

Pentru merite excepționale în activitatea profesională, un număr de 30 de polițiști din cadrul I.P.J. Constanța vor fi avansați în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim.

În gradul de comisar-șef de poliție au fost avansați doi ofițeri, în gradul de comisar de poliție au fost avansați 7 ofițeri, în gradul de subcomisar de poliție un ofițer, în gradul de inspector principal de poliție un ofițer, iar alți 5 ofițeri au fost avansați în gradul de inspector de poliție.

De asemenea, în gradul de agent-șef principal de poliție au fost avansați 3 agenți, în gradul de agent-șef de poliție au fost avansați 8 agenți, iar în gradul de agent-șef adjunct de poliție au fost avansați 3 agenți.

Printre cei 30 de polițiști avansați inaintea indeplinirii stagiului minim in grad sunt comisar șef de politie Carmen Șerbănescu, șefa Serviciului Logistic al IPJ Constanța, comisar șef de politie Liviu Lazar, șeful Secției 2 politie, comisar Ivan Vasilica, șeful poliției orașului Năvodari, comisar de politie Iulius Neamtu, șeful poliției stațiunii Mamaia, comisar Enache Marian șeful BIC al politiei municipiului Constanța, comisar de poliție Gioada Gabriel șeful serviciului Rutier al IPJ Constanța..

 

 

 

 

Articolul precedentFoto/Video – Locuință distrusă într-un incendiu în municipiul Tulcea
Articolul următorSute de jucării contrafăcute, indisponibilizate de polițiștii constănțeni