FC Viitorul a întâlnit, în deplasare, în etapa a 2-a din Liga 1, Concordia Chiajna, partida încheindu-se la egalitate, scor 1-1.

Viitorul a început meciul cu opt jucători crescuți la Academia Gheorghe Hagi şi pe care l-a dominat copios încă de la început, dar a irosit foarte multe situații clare de a marca. Concordia a deschis scorul în min. 32, prin Marc cu un şut la vinclu. Viitorul a continuat să domine autoritar şi în repriza secundă, golul egalizator a fost reuşit în min. 89, prin Lyes Houri.

În etapa următoare, a 3-a din Liga 1, FC Vitorul va întâlni luni, 6 august, pe teren propriu, de la ora 18.00, pe FC Voluntari.

Concordia Chiajna – FC Viitorul 1-1 (1-0)

Au marcat: Marc 32 / Houri 89

Au evoluat echipele:

Concordia Chiajna (antrenor Ionuț Badea): Caparco – G. Matei, Leca (84 Albu), Marc, Panait – Gorobsov, Deaconu, Prepeliță (76 Balgiu) – Grădinaru, Guessan (73 Măzărache), Ivanovici. Rezerve: Costache – Fota, Cristescu, Bărboianu.

FC Viitorul (manager tehnic Gheorghe Hagi): Buzbuchi – Ghiță, Luchin, Hodorogea, Boboc – Ciobanu, Artean, Iacob – Stoica (76 Drăguş), Voduț (71 Houri), Mățan (76 Pitu). Rezerve: Cojocaru – Mladen, De Nooijer, Vînă.

Sursa foto FC Viitorul

 

 

Articolul precedentZeci de amenzi, în valoare de peste 12 mii de lei, aplicate de polițiștii locali
Articolul următorO nouă ediție „Euforia Eforiei” – Turișitii sunt invitați la Zilele orașului Eforie