Atât localnicii din Eforie, cât și turiștii prezenți la mare vineri, 03 august, vor avea ocazia să asiste la spectacolul dedicat Zilelor orașului Eforie, intitulat „Euforia Eforiei”.

Pe cele două scene amplasate în Eforie Nord și Eforie Sud vor urca nume îndrăgite de români. Andreea Bănica, născută și crescută la malul mării, este unul dintre artiștii care vor anima publicul cu melodii ce ne poartă cu gândul către adolescență. Muzica grecească nu va lipsi și probabil este ușor să ghiciți cine va determina publicul să se miște în pași de sirtaki. Nimeni altul decât Ionuț Galani. Acesta va fi însoțit de Ansamblul Asteria. Pentru iubitorii de muzică latino, organizatorii au pregătit un super show creat de Lucian Colareza și Starlin Belen. Pe scenă vor mai urca Alb & Negru, Roxana Cozma și trupa Kavalla. De dans, spectacol de lumini și puțină magie se vor ocupa trupa de cabaret Rebel, Laser Show și Circul Toredo.

Evenimentul este organizat de Primăria orașului Eforie împreună cu Organizația Patronală Eforie. „Dorim ca prin astfel de acțiuni să atragem în stațiunile Eforie Nord și Sud un număr cât mai mare de turiști. Nu este suficientă existența plajei. Stațiunile au nevoie de animație, turiștii vor să participe la spectacole, să vadă ceva deosebit”, a declarat Gabriel Melcea, reprezentant al Organizației Patronale Eforie.

Euforia Eforiei este un eveniment devenit deja tradiție, la care se adună mii de turiști și localnici pentru a spune „La mulți ani!” orașului Eforie. Haideți să continuăm tradiția! Vineri, 03 august, sunteți invitați începând cu ora 20.30 în Eforie Sud, în parcul de la Cazino, și în Eforie Nord, în centru, lângă Poștă.

Articolul precedentFC Viitorul egal în deplasare la Chiajna
Articolul următorAvarie la CET Constanța