Primarul Constanței, Decebal Făgădău, le cere constănțenilor să-i respecte pe cei care asfaltează străzile și să nu-i mai insulte.

Primăria Constanța, prin SC Confort Urban SRL, a început o campanie de asfaltări care se desfășoară noaptea în cât mai multe zone din oraș. Într-o declarație pe Facebook, primarul Decebal Făgădău, a făcut un apel către constănțeni, să-i respecte pe angajații care efectuează lucrări de reabilitare și modernizare a străzilor din municipiu. „Ne-am trezit cu muncitori insultați din partea celor din zonă. Confort Urban este societatea constănțenilor”, a declarat edilul.

Primăria Municipiului Constanța, prin S.C. Confort Urban SRL, a început o campanie de asfaltări care se desfășoară noaptea în cât mai multe zone din oraș. Pentru ca lucrările să se deruleze în condiții optime, echipele acționează noaptea, primăvara și toamna, pentru a nu bloca traficul vara. Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, a făcut un apel către constănțeni, să-i respecte pe angajații care efectuează lucrări de reabilitare și modernizare a străzilor din municipiu. „Ne-am trezit cu muncitori insultați din partea celor din zonă. Confort Urban este societatea constănțenilor”, a declarat edilul.#PrimariaConstanta#Constanta

Publicată de Primăria Constanța pe Duminică, 7 Octombrie 2018

Pentru ca lucrările să se deruleze în condiții optime, echipele acționează noaptea, primăvara și toamna, pentru a nu bloca traficul vara.

Articolul precedentUn mort și doi răniți grav, între care un copil de trei ani, într-un accident pe DN 22A
Articolul următorPeste o mie de amenzi aplicate, într-o săptămână, de polițiștii locali constănțeni