Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” prezintă în acest weekend, două spectacole de excepție „Don Giovanni” și „Madama Butterfly”.

Sâmbătă, 19 octombrie, ora 19:00, opera „Don Giovanni”, a cărei muzică a fost compusă de Wolfgang Amadeus Mozart pe un libret scris în limba italiană de Lorenzo da Ponte. Regia artistică este semnată de Beatrice Rancea iar scenografia, de Constantin Ciubotariu. Sub conducerea muzicală a lui Roberto Buffo , pe scenă vor evolua soliștii Marius Eftimie, Akiko Hayakawa, Elena Rotari, Stela Sîrbu, Orest Pîslariu, Doru Iftene, Smaranda Drăghici, Bogdan Ocheșel și Constantin Acsinte.

„Madama Butterfly”, Opera compusă de Giacomo Puccini, pe un libret de Luigi Illica și Giuseppe Giacosa, va fi pusă în scenă duminică, 20 octombrie, de la ora 19:00.

Regia artistică este semnată de Ognian Draganov iar scenografia, de Grigore Gorduz.  Conducerea muzicală este asigurată de Koichi Inoue.  Corpul de soliști este format din: Akiko Hayakawa, Lucia Mihalache, Răzvan Săraru, Marius Eftimie, Anton Zidaru, Ionela Duma, Cristian Caragea, Laurențiu Severin, Constantin Acsinte și Andrei Băican.

Articolul precedentZile de răsfăț cinematografic la Centrul Multifuncțional „Jean Constantin”
Articolul următorVreme perfectă pentru plimbare la malul mării