O tânără de 23 de ani s-a ales cu dosar penal după ce a fost prinsă de polițiștii locali din Constanța în timp ce, însoțită de cei patru copii ai săi, cerșea în zona unui lăcaș de cult din municipiul Constanta. Polițiștii locali au notificat serviciile sociale în cazul celor patru copii, între care unul este sugar.

Potrivit Direcției Generale Poliția Locală Constanța, trei dintre copii au fost depistați cerșind în zona unui lăcaș de cult din municipiul Constanta, în timp ce mama lor, care le supraveghea activitatea, cerșea și ea folosindu-se de un copil sugar pentru a obține foloase materiale de la enoriași. „Polițiștii locali au depistat o persoana majoră din municipiul Constanta, aptă de muncă, ce apela la mila publicului exercitând acte de cerșetorie, folosindu-se de patru copii minori, cu vârste cuprinse între 1 an și 13 ani, pentru a solicita și obține ajutor material de la trecătorii din perimetrul străzii Ștefan Mihăileanu colț cu strada Călărași”, spun polițiștii locali.

Echipajul de control a dus mama și copiii la sediul Direcției Generale Politia Locală Constanța, unde s-au întocmit actele premergătoare în vederea sesizării și predării instituției abilitate pentru demararea cercetării infracțiunii de folosirea unui minor în scop de cerșetorie.

De asemenea, polițiștii locali au notificat și serviciile sociale in vederea reglementarii situației juridice a minorilor ce au fost surprinși in exercitarea săvârșirii faptelor antisociale.

Articolul precedentKira Hagi în rolul Marthei Bibescu
Articolul următorSchimbare de comandă la Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța