Primăria Municipiului Constanța, Organizația Patronală Mamaia-Constanța și Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța promovează pentru prima oară împreună destinația Constanța-Mamaia la această ediție a Târgului de Turism al României.

„Cea mai mare provocare pentru noi este să atragem un număr cât mai mare de turiști care să ne viziteze nu doar pentru 2-3 zile vara, în weekend, ci de a opta pentru a petrece un sejur întreg aici”, spun reprezentanții Primăriei Constanța.

În acest sens, instituția a lansat la Romexpo calendarul celor mai importante evenimente ale destinației Constanța-Mamaia de anul acesta. Printre primele evenimente anunțate se regăsesc deja cunoscutele Neversea, Sunwaves, The Color Run sau Festivalul Scoicilor, dar și Pontus Euxinus – Povestea Vinului Dobrogean sau Dacia Clasic – 50 de ani de la începerea fabricării modelului Dacia 1300. Începând cu luna martie, evenimente sportive, târguri culinare sau festivaluri de profil își vor deschide porțile atât pentru constănțeni, cât și pentru turiști.

Desfășurat în perioada 21-24 februarie, Târgul de Turism este cel mai important eveniment dedicat industriei de profil din România.

Articolul precedentȘofer cu permisul suspendat, prins în trafic de polițiștii locali
Articolul următorSe modernizează intrările în municipiul Mangalia