Pentru ca cele patru zile de desfășurare a festivalului Neversea să nu fie umbrite de evenimente neplăcute, autoritățile au impus atât organizatorilor, cât și participanților reguli stricte. Printre altele, au fost luate măsuri privind accesul în zona peninsulară pentru a nu se crea blocaje.

Astfel, acces vor avea doar riveranii și agenții economici care își desfășoară activitatea în perimetrul restricționat în baza unui permis eliberat în acest sens. Tot ce trebuie să facă este să se prezinte la punctul „Acces Auto“ (Cherhanaua de Stuf, lângă bariera de la intrarea pe plaja Modern, dinspre port). Punctul „Acces Auto“ funcționează între orele 09.00 – 21.00. Menționăm însă faptul că riveranii care dețin deja permis auto de acces în zona peninsulară eliberat de Primăria Municipiului Constanta nu sunt nevoiți să procure unul special pentru această perioadă, ci doar cei care nu sunt deja în posesia unuia.
Pentru buna desfășurare a evenimentului, începând de joi, 04 iulie, şi până luni, 08 iulie, se vor institui restricții de circulație pe arterele care duc către locul de desfăşurare al festivalului, după cum urmează: strada Traian cu Valea Portului; Poarta 1; strada Traian cu strada Termele Romane; strada Traian cu bulevardul Tomis; strada Negru Vodă cu strada Ecaterina Varga; strada Yokohama, strada Salonic și strada Belvedere; strada Negru Vodă cu strada Mircea cel Bătrân; strada Mircea cel Bătrân cu strada Smârdan; strada Mircea cel Bătrân cu strada Decebal; strada Mircea cel Bătrân cu strada Eroilor; strada Bucovina cu strada Eroilor.
De asemenea, parcarea autovehiculelor pe bulevardul Elisabeta va fi interzisă până, luni, 08 iulie și se va interzice accesul taxiurilor, mijloacelor de transport particular (autoturisme, microbuze, maxi-taxi) în interiorul perimetrului de siguranță, cu excepția autobuzelor RATC autorizate să efectueze cursele speciale.

Articolul precedentRadu Mazăre, adus la DNA Constanța pentru audieri într-un dosar de corupție
Articolul următorCod portocaliu de vreme rea la Constanța până în această noapte la ora 03.00!