Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea organizează, în data de 03 noiembrie, concurs prin încadrare directă, pentru ocuparea a patru posturi de ofițeri de poliție. Înscrierile se fac la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea până pe 13 septembrie.

Persoanele care își doresc o carieră în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea se pot înscrie la concursul organizat pentru ocuparea a patru posturi scoase la concurs prin încadrare directă. Posturile scoase la concurs sunt de ofițeri din domeniile: comunicare și relații publice, ordine publică, investigarea criminalității economice și resurse umane.

Înscrierile se fac la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, strada Spitalului, nr.2, până la data de 13 septembrie 2018.  Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente. 

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documente necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor, găsiți aici – https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs sau https://tl.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs

Relații suplimentare se pot obține în zilele lucrătoare, între orele 10.00 -15.00, la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, telefon 0240/506700 int.20100 sau int. 20113.

Articolul precedentSute de kilograme de legume și fructe fără documente, confiscate de polițiștii locali
Articolul următorAccident grav la Ion Corvin. Victima transportată la spital cu elicopterul