Sute de kilograme de legume și fructe fără documente de proveniență au fost confiscate, vineri, de polițiștii locali constănțeni din zona Pieței Grivița.

Potrivit Direcției Generale Poliția Locală Constanța, în cursul zilei de vineri a fost organizată și s-a desfășurat o acțiune în Piaţa Griviței cu scopul de prevenire și combatere a comerțului stradal neautorizat.

Au fost astfel aplicate 16 sancțiuni contravenționale, în valoare de 9.200 de lei. De asemenea, cele peste 170 de kg de legume și fructe, găsite asupra comercianților au fost confiscată, iar zona a fost igienizata.

Poliţiştii locali au mai acționat vineri și în alte locații ale municipiului Constanța pentru menținerea curățeniei, depistarea persoanelor care au în proprietate câini periculoși sau agresivi care nu își îndeplinesc obligațiile legale cu privire la deținere și salubritate, depistarea persoanelor care apelează la mila publicului, dar și urmărirea legalității lucrărilor de construcții și a mediului în care se intervine, în timpul diverselor lucrări, pe domeniul public al statului. „Activități similare se vor desfășura în mod sistematic până la restabilirea unui climat public civilizat”, spun reprezentanții DGPL Constanța.

Articolul precedentÎnceput de an școlar și în Arhiepiscopia Tomisului
Articolul următorCum te poți angaja la Inspectoratul de Poliție din Tulcea