Clasică sau contemporană, comedia va aduce în week-end trei spectacole din perioade diferite, pe scena Teatrului de Stat Constanța.

Vineri, 15 martie, de la ora 19.00, spectatorii sunt așteptați la o partidă artistică de „GIN RUMMY”. În cele două roluri – Fonsia Dorsey și Weller Martin – se vor confrunta Nina Udrescu și Liviu Manolache, doi actori iubiți de publicul constănțean. Fiecare dintre ei este un izvor de energie pentru celălalt, așa cum se înțelege și din sugestia pe care o constituie numele celor doi: Fonsia vine de la fântână, din latină, iar rădăcina numelui Weller este fântână în limba engleză. Jocul de cărți este mijlocul prin care ei se cunosc și formează un fel de cuplu, este legătura ce se construiește între ei, este combustibilul care îi face să meargă mai departe, extrăgându-și din viață ultimele satisfacții, dăruindu-și unul altuia rațiunea de a exista.

Sâmbătă, 16 martie, de la ora 19:00,  revine pe scenă „NUNTA LUI FIGARO”, unde Tani Ştefu este descurcărețul protagonist, iar Bogdan Caragea este Contele Almaviva. Dincolo de confruntarea dintre cele două personaje aflate în prim plan, spectatorii îi vor aplauda pe Luiza Sarivan, Luiza Martinescu, Cristina Oprean, Lana Moscaliuc, Cosmin Mihale, Florentin Roman, Laura Crăciun, Mircea-Dumitru Siromașenco, Dan Cojocaru, Alexandru Iacov și Daniela Ivanciu, urmărind cu sufletul la gură răsturnările de situație din această comedie spumoasă.  Regia este semnată de Cristian Ioan, iar scenografia, de Gabriela Nicolaescu.

Duminică, 17 martie. de la ora 19:00, vă veţi putea întâlni cu protagoniştii spectacolului „VEETHOVEN…, FĂI!”, Lana Moscaliuc, Luiza Martinescu şi Remus Archip. Textul le aparţine Lanei Moscaliuc şi lui Iulian Enache, acesta din urmă realizând şi regia. O  comedie savuroasă, cu o doctoriţă anxioasă, o lăptăreasă vulgară şi un electrician beţiv care formează un triunghi amoros, vegheat de spiritul genialului compozitor născut în Bonn.

 

Articolul precedentZiua Greciei sărbătorită la Constanța
Articolul următorFOTO| Viitorul câștigă spectaculos pe Național Arena