Situația lipsei apei calde din municipiul Constanța va fi analizată, marți, într-o ședință de îndată a consilierilor locali municipali.

Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului local al municipiului Constanţa, convocat pentru ora 12.00, în sala „Remus Opreanu” a Consiliului Judeţean Constanţa, se află două proiecte de hotărâre, ambele propuse de primarul Decebal Făgădău.

Astfel va fi analizat proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local pe anul 2018, și proiect de hotărâre privind stabilirea prețului local pentru populație al energiei termice în perioada 01 octombrie 2018 – 30 aprilie 2019 în municipiul Constanța.

 

Locuitorii municipiului Constanța racordați la sistemul de termoficare al orașului au rămas, de joi, fără apă caldă la robinete în urma unui scandal pornit între CET și RADET. CET a amenințat că nu va mai furniza apă caldă până când RADET nu acoperă măcar o parte din datoriile către societate, în timp ce regia susține că a achitat toate facturile și nu recunoaște datoriile istorice către CET.

Articolul precedentProgram prelungit la Evidența Persoanelor, de referendum
Articolul următorSute de persoane cu nevoie speciale au mers la plaja ce le este dedicată din Mamaia