O angajatã din cadrul cabinetului președintelui Consiliului Județean Constanța a fost depistatã pozitiv ca fiind infectatã cu noul coronavirus. Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, va intra în autoizolare la domiciliu

“Astãzi, ne-a fost adus la cunoștințã cã una dintre angajatele din cadrul cabinetului președintelui Consiliului Județean Constanța a fost depistatã pozitiv la testul pentru SARS-COV-2. Datã fiind aceastã situație și respectând întru totul dispozițiile în vigoare referitoare la prevenirea și transmiterea virusului, începând de astãzi contacți direcți ai colegei noastre se vor autoizola la domiciliu”, transmit reprezentanții  CJ Constanța.

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, va intra de asemenea în autoizolare la domiciliu și își va delega atribuțiile vicepreședintelui Claudiu Iorga Palaz. În plus, toți cei care au fost contacți direcți vor fi testați, iar în raport de rezultate vor fi luate mãsuri conform legislației în vigoare.

Direcția de Sãnãtate Publicã Constanța  va efectua controlul  epidemiologic.

De asemenea, în aceastã dupã amiazã a început activitatea de dezinfecție, care va fi efectuatã în fiecare birou și pe toate cãile de acces din interiorul și exteriorul instituției.

 

 

Articolul precedent590 cazuri de coronavirus în județul Constanța. Situația în țară
Articolul următor100% TU DECIZI! Răzvan Cuc, ministrul campion la rupt contracte. Scandalul TAROM și dosarul DNA