Mai multe parcări din stațiunea Mamaia și Constanța, care înainte erau deservite de taxatori, au devenit în această săptămână parcări prin SMS.

Vorbim despre cele situate în zonele Aqua Magic, Telegondolă, Mamaia Nord, Poarta 1, Portul Tomis, Policlinica 2 și Brotăcei.

Plata trebuie să fie efectuată prin aplicația Constanța Parking. Constanța Parking este o metodă simplă și eficientă pentru plata rapidă și ușoară a parcării. Aplicația este disponibilă și poate fi descărcată gratuit din Google Play și AppStore. Odată descărcată, vă va arăta pe telefonul mobil o hartă cu cele trei zone incluse în parcarea prin SMS: Blue Area, pentru orașul Constanța, Green Area pentru stațiunea Mamaia și Red Area pentru Mamaia Nord.

Prin intermediul aplicației se poate achita și cu ajutorul cardului bancar, iar utilizatorii care și-au făcut cont sunt avertizați printr-un mesaj cu 5 minute înainte de expirarea timpului. Taxarea prin SMS se va face la numărul 7475. În funcție de zona în care se face parcarea și de intervalul dorit, conținutul SMS-ului va fi diferit.

Articolul precedentMăsuri de fluidizare a traficului vor fi luate și în punctele de frontieră
Articolul următorMisiunile jandarmilor constănțeni în perioada minivacanței de 1 Mai