Lucrările privind îmbunătățirea condițiilor de circulație din Constanța continuă, săptămâna aceasta fiind prevăzute reabilitări de trotuare și tramă stradală în mai multe zone ale orașului.

Astfel, conform graficului de lucru din această săptămână, angajații SC Confort Urban SRL continuă să reabiliteze trotuarele pe strada Unirii, tronsonul delimitat de strada Războieni și strada Zorelelor și pe bulevardul Mamaia, între strada I.G. Duca și strada Mihai Viteazul.
Concomitent, se asfaltează strada Micșunelelor, între strada Mugurului și sediul Secției Nr. 5 de Poliție iar pe strada Mihai Viteazul, între strada Traian și strada Ferdinand, se efectuează lucrări de frezare și asfaltare.
De asemenea, echipele administratorului drumului public intervin pe străzile Alexandru Bogza, Prelungirea Eduard Caudella, Dumitru Kiriac, Cella Delavrancea și Sfântul Ioan Damaschin.
Se amenajează noi parcări pe strada Mugurului, în spatele blocului 22 și pe strada Arcului, în zona blocurilor I și D1.
Tot în această săptămână, se trasează marcajele rutiere în zona trecerilor de pietoni și se dezafectează cablurile neetichetate pe bulevardul Aurel Vlaicu, între strada Caraiman și pasajul rutier de la IPMC.

Articolul precedentDe mâine, strada Mihai Viteazul intră în reabilitare
Articolul următorBicicletele gratuite din sistemul de bike-sharing, furate la Constanța!!