Lucrările de modernizare și reabilitare a trotuarelor din Constanța continuă în această perioadă, autoritățile locale făcând apel la cetățeni să circule cu atenție în zonele respective.

 

Angajații Primăriei Constanța acționează în aceste zile pe străzile Bărăganului, Unirii, porțiunea cuprinsă între strada Turda și strada Ion Rațiu, Libertății, Oleg Danovski, dar și la intersecția străzii Industrială cu bulevardul Aurel Vlaicu.

Se decopertează asfaltul deteriorat și se montează borduri urmând ca atunci când vremea se va mai încălzi să se toarne covor asfaltic nou.

Reabilitare trotuare

Continuă lucrările de reabilitare a trotuarelor din orașul nostru. Primăria Municipiului Constanța, prin S.C.Confort Urban, acționează în aceste zile pe străzile: Bărăganului, Unirii, porțiunea cuprinsă între strada Turda și strada Ion Rațiu, Libertății, Oleg Danovski, dar și la intersecția străzii Industrială cu bulevardul Aurel Vlaicu. Se decopertează asfaltul deteriorat și se montează borduri urmând ca atunci când vremea se va mai încălzi să se toarne covor asfaltic nou. Toți locuitorii din zonele menționate sunt rugați să manifeste înțelegere și să nu își parcheze autoturismele în locurile în care se desfășoară lucrări. #reabilitaretrotuare#primariaconstanta

Publicată de Primăria Constanța pe Marţi, 12 februarie 2019

Toți locuitorii din zonele menționate sunt rugați să manifeste înțelegere și să nu își parcheze autoturismele în locurile în care se desfășoară lucrări.

Articolul precedentÎncălțăminte în valoare de peste 120.000 lei, confiscată în Portul Constanţa Sud Agigea
Articolul următorTragedie la Ghindărești. Două persoane găsite carbonizate