Primăria Municipiului Constanța continuă lucrările de igienizare şi cosit în cartierele din oraş. Lucrările vor continua în tot orașul, inclusiv în stațiunea Mamaia.

 

După ce în weekend, muncitorii au toaletat arborii pe strada Mihai Viteazu, astăzi echipele au cosit iarba în zona Falezei Cazino și în cartierul Poarta 6. De asemenea, pe străzile Tulcei și Curcubeului s-a tuns gardul viu, iar resturile vegetale au fost colectate și transportate.

Pe străzile Brizei și Arcașului, în Portul Tomis, în Parcul Arheologic precum și pe treptele de acces către plaja Modern s-a greblat, s-au strâns gunoaiele și au fost încărcate și transportate toate resturile.

În paralel, angajații udă cu cisterna plantațiile tinere de arbori și florile din parcurile, aliniamentele stradale și sensurile giratorii din oraș.

Tot astăzi, echipele firmei de salubrizare împreună cu persoanele asistate social și cele care prestează muncă în folosul comunității au acționat pe aleea Stadionului, pe bulevardele 1 Decembrie 1918, Tomis și I.C. Brătianu, pe strada Lebedei și pe scările de acces plaja Modern.

Facem, din nou, apel la constănțeni să nu mai arunce gunoaie/resturi menajere la întâmplare. Persoanele surprinse că aruncă deșeuri pe spațiul public vor fi sancționate cu amenzi cuprinse între 400 și 800 de lei.

Articolul precedentMoment istoric în Hamburg – „Mircea” împlinește 80 de ani de la intrarea în serviciul Marinei Române
Articolul următor„Mergi pe Jos! E simplu și sănătos!“: concurs în luna iulie pentru constănțeni