Constănțenii sunt invitați să participe, în perioada 1 – 31 iulie, la concursul „Mergi pe Jos! E simplu și sănătos!“.

Proiectul Portis Constanța prin Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Zona Metropolitană Constanța“ lansează concursul „Mergi pe Jos! E simplu și sănătos!“, o competiție cu premii care are scopul de a încuraja mobilitatea pietonală în municipiul Constanța ca modalitate alternativă de deplasare în detrimentul utilizării autoturismului personal, pe distanțe scurte.
Competiția se adresează persoanelor cu vârste de peste 18 ani, iar înscrierea se poate face foarte ușor, fiind nevoie doar de un telefon mobil inteligent și acces la internet, prin aplicația gratuită STRAVA https://www.strava.com/ , disponibilă deja în AppStore și Google Play.
Concurenții care vor realiza cele mai multe deplasări pietonale de peste 500 de metri, dar și cei care vor cumula pe perioada desfășurării concursului cei mai mulți kilometri parcurși pietonal, vor fi răsplătiți cu premii constând în vouchere la magazine cu profil sportiv. Va exista și un premiu special pentru cei care reușesc să adune cât mai multe like-uri în mediul online.
Mai multe informații despre acest concurs veți găsi pe pagina de Facebook Portis Constanta.

Articolul precedentContinuă lucrările de igienizare şi cosit în cartierele din Constanța
Articolul următorMărfuri nedeclarate, în valoare de peste 230.000 lei confiscate în Portul Constanţa Sud Agigea