Primăria Constanța marchează ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice și prin organizarea unei competiții de table dedicate pensionarilor.

Concursul de table desfășoară în două etape:

Etapa I – Etapa pe cluburi/pavilioane: pensionarii înscriși în competiție vor juca între ei, iar primul care va câștiga trei din cele cinci linii jucate va fi declarat câștigător. Câștigătorii de la fiecare masă vor juca între ei până când va fi desemnat un câștigător pe pavilion/club.
Etapa II – Etapa finală: participanții declarați câștigători pe fiecare locație în parte vor participa pe data de 1 octombrie la etapa finală, care va avea loc în clubul de pensionari situat pe strada Soveja nr. 77, Bl. 35B – Club Eden, începând cu ora 11:00. Finala se va desfășura pe sistemul trei linii câștigate din maxim jucate, între câștigătorii de pe cluburi. Câștigătorii de la fiecare masă vor juca între ei, astfel încât, în finală vor ajunge patru competitori. Pentru desemnarea câștigătorilor, respectiv locul I, locul II și locul III se vor disputa două finale, finala mică și finala mare.
Premierea se va face pe data de 1 octombrie, de Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice.

Concursul de table dedicat pensionarilor este un eveniment cu tradiție în rândul constănțenilor, prima ediție fiind organizată în 2007.

Articolul precedentUniversitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” se implică în restaurarea Cazinoului
Articolul următorPeste 700 de câini comunitari și-au găsit o familie iubitoare în Constanța