Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului (CJPC) din Constanța intenționează să ceară suspendarea activității unităților unui lanț de supermarketuri și magazine de proximitate.

Decizia vine după ce, în ultimele șase luni, s-au constatat deficiențe majore și abateri repetate, între care promoții expirate, informații înșelătoare și înlocuiri de etichete la diverse produse.

Potrivit șefului CJPC Constanța, Horia Constantinescu, comisarii de la Protecția Consumatorului au făcut, marți, un nou control la cele patru unități din Constanța ale Mega Image, plecând de la observarea reetichetării sucurilor “fresh” de portocale, care erau, de fapt, expirate. El spune că la fața locului au fost descoperite multe abateri, între care promoții expirate, traduceri incomplete, informații înșelătoare, ori lipsa informațiilor așa cum sunt cerute de actele normative în vigoare.

Șeful CJPC Constanța afirmă că au fost lăsate patru invitații, pentru fiecare dintre unitățile din Constanța, deoarece abaterile constatate sunt, în mare majoritate repetate. „Având în vedere cele constatate, CJPC Constanța, analizează oportunitatea solicitării către Regională a unei decizii de suspendare a activității pentru o perioada de la 6 la 12 luni”, a mai declarat Horia Constantinescu.

Articolul precedent24 de autoturisme abandonate în Constanța, vor fi ridicate zilele următoare
Articolul următorConstanța are un nou subprefect