subprefect_ct

Astăzi, 8 ianuarie  a avut loc ceremonia de investire a noului subprefect al județului Constanța, Șenol Ali, reprezentantul Uniunii Democrate Turce din România.

Ceremonia a avut loc în prezența secretarului de stat din MAI – coordonator pentru relațiile cu instituțiile prefectului – domnul Adrian PETCU și a reprezentanților instituțiilor publice.

Noul subprefect a subliniat că își va valorifica pregătirea și experiența profesională în realizarea atribuțiilor de subprefect, dar că, în același timp, speră să poată beneficia în demersurile sale instituționale de sprijinul celor cu care va lucra.

În ședința de guvern din data de 20.12.2018 a fost aprobată Hotărârea nr. 1005, privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Constanta de către domnul ALI Șenol, care a fost publicată în Monitorul Oficial nr. 1102 din 27.12.2018.

Articolul precedentComisarii de la Protecția Consumatorului vor să închidă mai multe magazine din Constanța
Articolul următorA fost emis primul ordin de protecție provizoriu într-o situație de violență în familie din județul Constanța