Un cetățean ceh a fost prins în flagrant, de polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii DIICOT din Constanța, în timp ce încerca să vândă peste o mie de comprimate de Ecstasy și MDMA.

Potrivit Poliției Județene Constanța, la data de 13 iunie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, sub coordonarea procurorilor DIICOT Constanța, au surprins în flagrant delict un bărbat, de 43 de ani, cetățean ceh, în timp ce intenționa să comercializeze droguri de mare risc, pe raza municipiului Constanța. Polițiștii au descoperit asupra bărbatului 1.012 comprimate de Ecstasy și patru grame de substanță cristalină MDMA. „Din cercetările efectuate au rezultat indicii că bărbatul ar fi achiziționat comprimatele Ecstasy din Olanda, cu intenția de a le comercializa în România”, au precizat sursele citate.

Bărbatul a fost reținut, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic internațional de droguri și trafic de droguri de mare risc, urmând a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Articolul precedentDecebal Făgădău: Dezaprob total această postare!
Articolul următorTrafic restricționat pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa