Polițiștii constănțeni au deschis un dosar de cercetare penală pe numele unui bărbat care a inițiat o strângere de fonduri pe Facebook, pentru salvarea Cazinoului din Constanța, acesta fiind acuzat de înșelăciune.

Campania a fost inițiată de un bărbat ce speră să strângă astfel trei milioane de euro pentru salvarea Cazinoului. „Cazinoul din Constanța este al constănțenilor și așa trebuie să rămână. Dacă reușim restaurarea și reintroducerea acestuia în circuitul turistic se va crea o fundație care să se ocupe de administrarea acestui simbol al orașului Constanța. Cazinoul va fi donat fundației care se va asigura de păstrarea și mentenanța acestui simbol în numele constănțenilor”, spune el pe pagina deschisă pentru strângerea de fonduri. Până în prezent a fost strânsă suma de aproximativ 1.300 de euro.

Cazinoul din Constanța aparține Primăriei, fiind administrat de Compania Naţională de Investiții, care nu a autorizat această strângere de fonduri. Drept urmare, polițiștii constănțeni s-au autosesizat și au deschis în cauză un dosar de cercetare penală pentru înșelăciune. „Polițiștii Secției 3 Poliție s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că o persoană ar fi inițiat, pe o rețea de socializare, o campanie pentru strângerea de fonduri, în scopul restaurării clădirii Cazinoului din municipiul Constanța. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că persoana în cauză nu este autorizată în scopul mai sus-menționat, astfel că aceasta este bănuită că ar induce în eroare cetățenii pentru a obține foloase patrimoniale injuste”, au precizat poliţiştii constănțeni.

Articolul precedentUnitatea 2 a Centralei Nucleare de la Cernavodă intra în programul de oprire planificată
Articolul următorCirculație deviată pe A2 din cauza unui accident rutier